Виробник – Gibson Federated BattleMechs

Рік виробництва – 3069

Маса – 85

Клас – Штурмовий

Двигун – 255 Light

Швидкість – 54 км/год (64 км/год під ТСМ)

Ціна – 19,103,963

BV (2.0) – 1,794

Сераф, легший з двох штурмових целестіалів створювався як універсальна машина геноциду. Маленький кокпіт, легкий двигун. Низька потужність двигуна компенсується міомерами потрійної сили, тому критикою деяких конфігурацій була недостатня оптимізація під їх використання. Мех несе 16 тон броні – 40 (13 в спині) в центральному торсі, 26 (9 в спині) в бокових торсах, 27 у руках та 35 і ногах. 43 тони та 36 слотів подспейсу забезпечували неймовірну варіативність у можливих конфігураціях, але більшість Манеї Доміні полюбляла жорстокий стиль потужного удару з короткої дистанції з переходом у ближній бій аби максимізувати потенціал машини.

Інвіктус – 2 додаткові подвійні охолоджувачі, ультра АС 10 з 3 тонами снарядів, STREAK SRM 6 з тонною ракет, 2 MML 5 з 2 тонами ракет – всі ракети під кейсом. В додаток обрізана PPC в голові та меч. Ця купа зброї на ніжках вкрай небезпечна на середніх і смертельно небезпечна на коротких дистанціях.

Домінус – додатковий охолоджувач, прицільний комп’ютер, важка PPC, плазма гвинтівка з 2 тонами картриджів, середній пульс лазер, ER середній лазер, 5 покращених стрибкових двигунів, меч і ТАГ. Іронічно, що це більше ніж схожа конфігурація Архангела.

Інфернус – Важка PPC, обрізана PPC, протиракетна система, ЛБ Х 20 з 3 тонами снарядів, кейс та прицільний комп’ютер. Машина категорії «не лізь, воно тебе зжере»

Комінус – MRM 40 з 2 тонами ракет, ЕЦМ, 2 вогнемети, плазма гвинтівка з 2 тонами картриджів, 5 додаткових охолоджувачів, важка PPC, 2 ER середні лазери. Коли треба нищити не лише мехи.

Люмінос – 2 додаткові охолоджувачі, 2 важкі PPC, 3 середні пульс лазери, вогнемет, легка PPC, 2 маленькі лазери та 5 покращених стрибкових двигунів. Загалом, снайперський варіант.

Емінус – обрізна PPC та 2 Тандерболт 20 ракетні системи з 6 тонами ракет.

Каелестіс – 7 додаткових подвійних охолоджувачів, 2 великі кланові пульс лазери, 2 середні кланові пульс лазери, 3 стандартні стрибкові двигуни, 3 STREAK LRM 10 з 2 тонами ракет. Тепер на клановій зброї.

Хавалла – Опакус Венаторі, Адепт Хавала Казер, переробив під себе Інфернус. Великий та середній пульс лазери варіативної швидкості, протиракетна система, ультра ац 20 з 6 тонами снарядів і прицільний комп’ютер. 

Равана – машина прецентора Равани, голови дому Білого Тигра. 2 додаткові охолоджувачі, меч, обрізана PPC, великий пульс лазер змінної швидкості та тандерболт 20 з 4 тонами снарядів.

Загалом, Серафіму не важливо що знищувати, його можна конфігурувати під будь якого ворога. Також, найманці, що розстрілювали їх інферно ракетами на своєму досвіді дізналися значення мему «супротив робить його лише сильніше».