*Має бути щось на кшталт коня  приреченості, але цю гру слів не передати правильно, бо коні, пекло, приречені верхи на конях, апокаліпсис, дружба та магія.

Виробник – Csesztreg Industriplex Alpha

Рік виробництва – 3147

Маса – 70

Клас – Важкий

Двигун – 280

Швидкість – 64,8 км/год

Ціна – 8,724,542

BV (2.0) – 2,283

Клани ніколи не поважали квадмехи за парою виключеннь, і одним з них був клан пекельного коня, який обожнював свій чотириногий тотем і дивно, що не створив робочий квад-лам. Загалом, скакун мав виконувати роль командної машини завдяки комунікаційній системі стилізований під хвіст, та, на жаль, вороги клану дізналися про цю тактику і почали вицілювати командирів в цих мехах. їздити в них коні не перестали, та почали враховувати цю тактику. 

Скакун часто використовують як якір для зірок танків/квадві, які прикривають його боки, а оскільки у коней зірчки часто насправді є новами, то зверху на квадмесі завжди можна очікувати ватагу єлементалей. Базове шасі доволі міцне – комбінація стандартного двигуна і 12 тонн ферро фібри на квад шасі дають чималу витривалість. Броня – 31 (10 у спині) в центральному торсі, 23 (7 у спині) в бокових торсах та 30 у ногах, + потенційна аблативна броня з батларморів які не встигли злізти. Мех використовує ендо-композитний скелет як альтернативу ендо сталевому, що забирає забагато місця у квадмеху, також шасі несе 11 подвійних охолоджувачів і турель для зброї на лівому торсі. З 28 тонн подспейсу 15 можна запхати в турель.

Прайм – ER PPC та LRM 20 З артеміс IV знаходять в турелі, гауссова гвинтівка вмонтована у правому торсі, до зброї по 2 тонни снарядів.
A – 2 додаткові подвійні охолоджувачі, 2 ATM 12 з 6 тоннами ракет у туррелі та великий пуль лазер. Нарешті, АТМ отримали достатньо ракет.

B – 4 стрибкові двигуни, 4 середні пульс лазери, ЛБ Х 20 з 3 тонами снарядів і додатковий охолоджувач.

C – 4 LRM 15 в туррелі, ще одна в торсі, 9 тонн ракет під кейс 2. Ваш човен готовий, капітан.

D – ER PPC в турелі, HAG 40 з 5 тоннами снарядів в торсі.

Велика варіативність у конфігураціях показує основну силу самого концепту омнімеха – адаптивність до місії та умов поля бою, і ця машина, загалом, здатна заповнити будь-яку необхідну нішу у зірці, якою управляє.