ДІМ КУРІТА (ОБ’ЄДНАННЯ ДРАКОНІС)

Вирощений згідно з військовими та суспільними традиціями, що датуються більш ніж шістистами роками тому, Щіро Куріта вірив в те, що його призначенням є царювання, у 2303 році розпочав першу в історії повномаштабну міжзоряну військову кампанію.
Після п’ятнадцяти років запеклих боїв, самопроголошений Координатор Щіро Куріта сформував Об’єднання Драконіс із п’ятидесятиоднієї зіркової системи.
Століттями потому, протягом епохи Зіркової Ліги, Урізен Куріта ІІ ще більше поглибив Об’єднання в культуру та спадщину Японії та самурайського коду Бушидо: він вірив в те, що Дракон – Об’єднання Драконіс – було обрано правити Внутрішньою Сферою.
Ця спадщина, вибудована протягом поколінь, стояла на П’яти Стовпах, що були основою Об’єднання Драконіс: Золотий колір представляв уряд, кольору Тикового дерева – суспільство та культуру, колір Слонової Кістки – філософію, Нефритовий – економіку та, звісно, Сталевий колір – військо.
МехВоїни Стовпу Сталі завжди уявлились вершиною військової служби Дому Куріта та його поточному втіленню – Координатору Такаші Куріта.
Академія МехВоїнів Сан Жанґ, найбільша у Внутрішній Сфері, прищепляє військові традиції накращим з МехВоїнів, які будуть нести повагу та страх по всій Внутрішній Сфері.
Випускники Академії – як і всі в Об’єднанні Драконіс – гордовито носять емблему Дому Куріта, втілюючи його девіз “Слава Дракону”.