Виробник – Kallon Weapon Industries

Рік виробництва – 3150

Маса – 90

Клас – Штурмовий

Двигун – 360 XL

Швидкість – 64 км/год

Ціна – 29,901,250

BV (2.0) – 2966

Награвшись в MechWarrior Online, автори вирішили додати роторного Мародера у стелс броні в канон. Як альтернатива, інженери Клану Вовка вирішили створити ще один тотемний мех з собачим прізвиськом і використати безчесну стелс броню адже її захисні властивості того варті, а кланова честь в минулому.

Що б з цього не було правдою, перед нами 90-тонний клановий омнімех, що є доволі спритним як на свої розміри, а також несе вбудоване ECM для функціонування стелс броні. 17.5 тонн броні – 46 (12 у спині) в центральному торсі, 30 (8 у спині) в бокових торсах, 30 у руках та 38 у ногах. Як то кажуть серед інженерів, якщо локація витримує 2 гаусски, то броня там вже хороша. 37 тонн простору під озброєння не так багато, але це обмеження типу броні. В машині також використовували ендо композитний скелет і звісно надлегкий двигун. Основною метою носії стелс броні є не проникнення за лінії фронту, а пряме бойове використання для пошкодження систем наведення ворога.

Prime – 2 LRM 15 з 4 тонами ракет, 2 Роторні АС 5 з 6 тонами снарядів. Оптимізація та ефективність, іди і стріляй.
А – 6 додаткових охолоджувачів, 2 ER PPC, 4 середні пульс лазери, 2 STREAK SRM 6 з 2 тонами ракет та нагнітач. Дуже небезпечна машина на короткій дистанції, хоча з клановою зброєю “коротка” це відносне поняття.
В – 2 охолоджувачі, 2 великі пульс лазери, гаусова гвинтівка, 2 SRM 6 з Артеміс V і двома тонами ракет. Вибір системи наведення звісно викликає питання, а от CASE 2 це непогано.
С – 7 охолоджувачів, 2 ER великі лазери, 3 ER середні лазери та 2 сфероїдні E-LRM 10 (38 гексів дистанції, ті самі) з трьома тонами ракет.

Альфа Вовк використовує перевірені часом конфігурації інших машин на свій лад, пропонуючи омні альтернативу Медкету Мк ІІ на іншій технологічній базі. Це – потужна, підступна машина яка орієнтована на затяжний бій, на відміну від не одного потужного удару. Дуже дезгра, дуже ефективно.